۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - 2024 23 Apr
#
#
اخبار اقتصادی بورس

چالش های صنعت مالی کدامند؟

چالش های صنعت مالی کدامند؟
کد: 11351   تاریخ انتشار :۲۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۷

بدون شک، تغییرات شدید و چشمگیر از ویژگی های اقتصاد جهانی است. بحران مالی ۲۰۰۸ باعث بروز مجموعه ای از چالش ها برای صنعت مالی شد که اثر آن همچنان بر صحنه اقتصاد جهانی باقی مانده است.

  به گزارش TSEpress  به نقل  از اقتصاد ایرانی یکی از چالش های اصلی که صنعت خدمات مالی با آن مواجه است، از بین رفتن اعتماد عمومی است. موسسات مالی در تلاش برای کسب دوباره اعتماد مردم هستند. حجم بالای جریمه های اعمال شده توسط بانک ها، یکی از محرک های اصلی بدنامی این صنعت محسوب می شود؛ به همین منظور، بانک ها استراتژی های جدیدی مرتبط با ایجاد تغییرات در مدیریت، شامل (انتصاب) مدیران عامل جدید و بازسازی ساختاری موسسات در پیش گرفته اند. در حال حاضر، تأکید زیادی بر تغییرات فرهنگی و ارزش های سازمانی به منظور حمایت از اثربخشی داخلی و ارتقاء اعتبار (موسسات مالی) می شود.

یکی دیگر از چالش های مهم صنعت بانکداری، اعمال مقررات سخت گیرانه و هزینه هایی است که تبعیت از این مقررات در پی دارند. تبعیت (از مقررات) یکی از مهمترین اهداف در استراتژی بسیاری از بانک ها محسوب می شود، که هم برای حفظ ترازنامه و هم برای اعتبار بانک مفید است. مقررات سخت گیرانه و پیچیده، بانک ها را وادار به اولویت بندی برای کاهش هزینه ها، ارتقاء بهره وری و افزایش درآمد و سود می کند.

ماه سپتامبر (شهریور ماه)، فدرال رزرو تصمیم گرفت تا نرخ های بهره را در کمترین میزان در طول تاریخ نگه دارد؛ این مسأله باعث افزایش خطر ایجاد حباب در بازار دارایی ها شد. تصمیم فدرال رزرو نشان دهنده کاهش رشد اقتصاد جهانی ناشی از کاهش ارزش یوان چین، کاهش قیمت کالا و هزینه های مصرفی محدود بود. بطور خاص، نوسانات بازار، کاهش رشد و رکود اقتصادی در بازارهای درحال ظهور، یک محیط اقتصادی بی ثبات ایجاد کرده است. صنعت مالی بقدری بهم پیوسته است که هر تصمیم بسیار مهم باید با احتیاط اتخاذ شود.

کاهش رشد اقتصاد جهانی، سومین چالشی است که صنعت بانکداری با آن مواجه است. بانک ها بر تخصیص موثرتر سرمایه و بهبود نقدینگی متمرکز شده اند. حتی اگر بانک ها تلاش زیادی برای کاهش هزینه ها کرده باشند، همچنان نیازمند تأکید بیشتر بر افزایش سرمایه گذاری به منظور تولید درآمد هستند. در هر صورت، موسسات مالی نیازمند تقویت قدرت دفاعی در برابر رکود احتمالی به منظور به حداقل رساندن تأثیرات بحران های اقتصادی آینده هستند.

در محیط بانکداری پس از بحران که در آن، فعالان بازار در حال یکسان شدن هستند و مشتریانی که محصولات را از موسسات با خدمات کامل خریداری می کنند، بیشتر بر روی تخصص تأکید می کنند، بانک ها نیازمند توسعه مزیت های رقابتی و حوزه های تخصصی هستند. نوآوری و دیجیتالی شدن می تواند نقش مهمی در شکل دهی استراتژی رقابتی بانک ها ایفا کند.

به منظور رویارویی با چالش ها، موسسات (مالی) نیازمند تغییر مدل های عملیاتی خود به منظور دستیابی به حداکثر سوددهی ممکن هستند. فعالان صنعت این مسأله را نه تنها از طریق روابط بلندمدت با مشتریان، بلکه از طریق بهبود اعتبار خود در میان عموم مردم متوجه خواهند شد. اعلام استراتژی های جدید توسط بانک ها نشان خواهد داد که آیا مدیریت آنها آماده کنار آمدن با محیط نظارتی جدید، صحنه اقتصاد ناپایدار و انتظارات بازار هستند یا خیر.

منبع:the market mogul

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.


Notice: Undefined variable: user_ID in /home/tsepress/public_html/wp-content/themes/tsepress-theme/comments.php on line 70