#
#
اخبار اقتصادی بورس

کاهش تعرفه حق دسترسی راه آهن

کاهش تعرفه حق دسترسی راه آهن
کد: 28907   تاریخ انتشار :۲۲ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۲۹

انتقال بدهی ۱۴۰۰ میلیارد تومانی راه‌آهن به دولت؛ معاون وزیر راه از انتقال بدهی‌ ۱۴۰۰ میلیارد تومانی راه‌آهن به دولت بر اساس مصوبه مجلس خبر داد

به گزارش TSEpress  معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۸۰۰ واگن به شبکه ریلی اضافه شود از اتصال ریلی شلمچه به بندر امام با همکاری راه‌آهن و منطقه آزاد خبر داد.

سعید محمدزاده در نشست خبری با تشریح اقدامات انجام شده راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران طی سال ۹۶ اظهار کرد: امسال ۷۰۰ کیلومتر خط آهن در مناطق خوزستان، لرستان، محور جنوب، تهران و مسیر بافق و اصفهان ریل‌گذاری شده است. توقف سیر نزولی حمل بار ریلی وی با بیان اینکه از سال ۸۶ تا ۹۲ در حوزه حمل و نقل ریلی بار سیر نزولی داشتیم افزود: برای توقف این روند از سال ۹۳ به بعد حق دسترسی را کاهش دادیم. در این راستا حق دسترسی از ۵۷ درصد سال ۹۲ امروز در حمل بار به طور متوسط به ۲۰ درصد کاهش یافته است. محمدزاده با یادآوری اینکه تا قبل از سال ۹۲ کل بار جابجا شده در شبکه سراسری راه‌آهن سالانه ۳۲ میلیون تن بود اظهار کرد: این رقم با توجه به کاهش دسترسی در سال ۹۲ به ۳۵ میلیون تن و سال ۹۵ به ۴۰ میلیون تن و امسال به ۴۷ میلیون تن افزایش یافته است. وی با اشاره به اینکه در حوزه تن کیلومتر سال ۹۵، ۲۷ میلیارد تن عملکرد راه‌آهن بوده که این روند در سال جاری به ۳۰ میلیارد تن کیلومتر افزایش یافته است افزود: یک تن کیلومتر حمل بار بر اساس نرخ کنونی نفت ۱٫۳ دلار صرفه‌جویی سوخت به دنبال دارد و رشد ۳ میلیارد تن کیلومتری (۶ تا ۷ میلیارد تن) در سال در نوع خود یک رکورد به شمار می‌آید. نتقال بدهی ۱۴۰۰ میلیارد تومانی راه‌آهن به دولت معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته ۷۵۰ میلیارد تومان یارانه غیرمستقیم به حوزه مسافری پرداخت کرده‌ایم از انتقال بدهی‌ ۱۴۰۰ میلیارد تومانی راه‌آهن به دولت بر اساس مصوبه مجلس خبر داد و گفت: در حوزه واگن باری پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۸۰۰ واگن به شبکه ریلی اضافه شود. وی همچنین از اتصال ریلی شلمچه به بندر امام با همکاری راه‌آهن و منطقه آزاد خبر داد و گفت: در خصوص قراردادهای ATC مناقصه برگزار می‌شود در ایران فقط یک شرکت طراح ATC احراز صلاحیت شده داریم. محمدزاده با بیان اینکه در دنیا سازنده‌های ATC بسیار محدود بوده و حتی از تعداد انگشتان دو دست هم کمتر است گفت: هیچ ترک تشریفاتی در خصوص واگذاری قراردادهای ATC راه‌آهن انجام نشده و ما با برگزاری مناقصه‌های اینترنشنال قرارداد واگذاری‌ها را انجام داده‌ایم. مدیر عامل راه‌آهن همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص داشتن پست قائم مقام در راه‌آهن گفت: بر اساس قانون در اساسنامه راه‌آهن سمت قائم مقام، مدیر عامل آمده است.  

حمل و نقل   حمل و نقل ریلی   راه آهن   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.