به گزارش
TSEpress عضو هیات مدیره شرکت جهان نوین آریا نماینده رسمی نیسان در ایران از آمادگی این شرکت برای تولید خودروهای نیسان در ایران خبر داد. امیر حسن امیری، با اعلام این خبر در مراسم رونمایی از نیسان ایکس تریل 2018 در ایران، فرصت دولت به صنعت واردات را منجر به حرکت درآوردن صنعت خودروسازی کشور دانست و اظهار امیدواری کرد که واردکنندگان نیز با سیاست ها و حمایت هایی که از سوی دولت صورت خواهد گرفت به سمت تولید محصولات وارداتی خود گام بردارند.
به گفته وی، جهان نوین آریا این آمادگی را دارد تا با اتخاذ سیاست های صحیح و حمایت های منطقی دولت از واردکنندگان رسمی خودرو، برای تولید دوباره محصولات نیسان در ایران اقدام کند.
معاون فروش و خدمات پس از فروش نماینده نیسان در ایران، با اشاره به اینکه در سال گذشته رتبه سوم سهم بازار خودروهای وارداتی به محصولات نیسان رسیده است، بیان کرد: تاکنون 8000 دستگاه از انواع خودروهای نیسان توسط جهان نوین آریا به بازار کشور عرضه شده است.
امیری با توجه به اینکه 20 شعبه و نمایندگی در سراسر کشور(شش شعبه و نمایندگی در تهران و مابقی در 14 شهر بزرگ کشور) نسبت به فروش و خدمات پس از فروش محصولات نیسان در ایران فعالیت دارند از افزایش این تعداد به 30 شعبه و نمایندگی تا پایان سال جاری خبر داد.
وی همچنین با توجه به اینکه گارانتی محصولات نیسان در تمام دنیا 3 سال یا 80 هزار کیلومتر است از برنامه ریزی برای ارائه گارانتی 5 سال برای برخی محصولات نیسان از سوی جهان نوین آریا در سال جاری خبر داد.