۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - 2025 13 Sep
#
#
اخبار اقتصادی بورس

فروش آهن اسفنجی به اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع شد

فروش آهن اسفنجی به اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع شد
کد: 38833   تاریخ انتشار :۲۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۴۹

وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخشنامه ای اعلام کرد که فروش آهن اسفنجی، تنها به واحدهای تولیدی که مصرف کننده واقعی این محصول باشند، عرضه شده و فروش به افراد حقیقی و حقوقی ممنوع است.

  • به گزارش TsePress سیف الله امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارسال بخشنامه ای به شرکتهای فولادی، ممنوعیت فروش آهن اسفنجی به افراد حقیقی و حقوقی را ممنوع اعلام کرد.
  • در بخشنامه امیری آمده است؛ پیرو مصوبات جلسه مورخ ۹۸/۱۱/۲۳ که با حضور معاون محترم امور معادن و صنایع معدنی و مدیران عامل محترم واحدهای تولیدکننده آهن اسفنجی برگزار گردید، به منظور حمایت از تولید و اطمینان از تامین مواد اولیه کارخانجات تولیدی از این تاریخ به بعد، فروش آهن اسفنجی تنها به واحدهای تولیدی که مصرف کننده واقعی آن محصول می باشند و تنها متناسب با ظرفیت حقیقی تولید هر یک از واحدها، مجاز بوده و لذا فروش آهن اسفنجی به سایر افراد حقیقی و حقوقی ممنوع می باشد و در صورت دریافت گزارش خلاف دستورالعمل فوق، مسئولیت موضوع متوجه شخص مدیرعامل بوده و برابر قوانین و مقررات مربوطه برخورد خواهد شد.
  • سیف الله امیری
  • مدیرکل دفتر صنایع معدنی

آهن اسفنجی   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.