کد: 19363 تاریخ انتشار :۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۹
مدیرعامل بانک مسکن: بانک مسکن پرداخت 100 هزار تسهیلات برای بافت فرسوده شهری را در دستور کار خود قرار داده است. سال گذشته موفق شدیم برای 55 هزار واحد تسهیلات پرداخت کنیم، اما تاکنون یارانه 2 هزار میلیارد ریالی آن (200 میلیارد تومان) به بانک پرداخت نشده است.
به گزارش
TSEpress و به نقل از ایرنا، محمد هاشم بت شکن در نشست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران با معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این وزارتخانه افزود: در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تسهیلات مشارکت مدنی این بانک 91 درصد و تسهیلات خرید مسکن 61 درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل بانک مسکن از آمادگی این بانک برای کاهش سود تسهیلات از 11 درصد به 9 درصد خبرداد و گفت: این بانک آمادگی دارد به تبع کاهش سود سپرده های بانکی، سود تسهیلات خود را از 11درصد به 9 درصد کاهش دهد.
وی گفت ، سرجمع پرداخت تسهیلات مسکن در این بانک در این مدت 75 درصد رشد داشته است.
وی با بیان این که در این مدت 400 هزار تسهیلات فروش اقساطی و 100 هزار تسهیلات ساخت مسکن پرداخت شده ، گفت: مجموع پرداخت تسهیلات برای واحدهای مشارکت مدنی از نظر تعداد که شعب این بانک در سراسر کشور برای ساخت مسکن پرداخت کرده اند ، 44 درصد رشد داشته است.
بت شکن گفت: بانک مسکن پرداخت 100 هزار تسهیلات برای بافت فرسوده شهری را در دستور کار خود قرار داده است. سال گذشته موفق شدیم برای 55 هزار واحد تسهیلات پرداخت کنیم، اما تاکنون یارانه 2 هزار میلیارد ریالی آن (200 میلیارد تومان) به بانک پرداخت نشده است.
به گفته مدیرعامل بانک مسکن، اگر قرار است این یارانه به بانک مسکن پرداخت نشود اجازه دهند تمام حساب های وزارت راه و شهرسازی و سازمان های تابعه آن در این بانک متمرکز شود تا بتوانیم قیمت تمام شده منابع مالی خود را کاهش دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی:یک میلیون و 300 هزار واحد مسکن گرانقیمت در کشور خریدار ندارد
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: یک میلیون و 300 هزار واحد مسکن گرانقیمت در کشور خالی مانده است که به دلیل دلال بازی و سوداگری خریدار ندارد.
به گزارش ایرنا، حامد مظاهریان شامگاه سه شنبه در نشست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران با معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این وزارتخانه افزود: سهم مسکن در تشکیل سرمایه ثابت در کشور به 30 درصد و سهم آن در گردش نقدینگی کشور به 20 تا 30 درصد رسیده است.
وی با بیان این که هم اکنون برای هر 100 هزار واحد مسکن در کشور 104 خانوار داریم گفت: اکنون در کشور 23 میلیون خانوار و 22 میلیون موجودی مسکن داریم که این نشان میدهد در این زمینه یک میلیون واحد مسکن در سطح کشور کسری داریم.
مظاهریان در ادامه با اشاره به سهم مسکن در اقتصاد ملی گفت: سهم مسکن در پرداخت تسهیلات بانکی از 22 درصد به 10 درصد کاهش یافته در حالی که سهم آن باید به 25 درصد برسد.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: سهم دولت در سرمایه گذاری های حوزه مسکن بین نیم تا 3 درصد است و سهم این بخش در بودجه خانوارها به بیش از 33 درصد رسیده است.
وی با بیان این که سهم هزینه زمین در تولید مسکن در کشور 55 درصد است،گفت: در صورتی که بتوانیم بین 4 تا 5 درصد بیش از نیاز کشور مسکن در کشور داشته باشیم ، مسکن به یک کالای مصرفی تبدیل شده و سوداگری و دلالی در این حوزه از بین خواهد رفت.
سود بانکی مسکن