کد: 25935 تاریخ انتشار :۷ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۰۷
قائم مقام شرکت ملی حفاری گفت: قبل از برجام ناچار بودیم که تجهیزات مورد نیاز را از چین وارد کنیم اما اکنون که شرایط و ارتباطات بهتر شده می توانیم از اروپا و کانادا هم واردات داشته باشیم.
محمدرضا تاکایدی از مذاکره با شرکتهای بین المللی برای شراکت در حفاری خبر داد و گفت: ما با شرکتهای توتال، انی، سایپم، مرسک، پتروناس و اینپکس مذاکره کردیم تا به عنوان شریک و پیمانکار با آنها کار کنیم.
قائم مقام شرکت ملی حفاری با بیان اینکه در حال حاضر تمامی ۷۳ دکل حفاری ما مشغول به کار هستند، افزود: ما فعلا قرارداد جدی نبستهایم اما قطعا اگر کارها اضافه شود، برنامه حفاری هم رونق میگیرد و ما نیز با شرکتهای E&P که در قالب آی پی سی مناقصه دارند همکاری و در حوزه خشکی و دریا فعالیت خواهیم کرد. تاکایدی تصریح کرد: اکنون در حال کامل کردن امکاناتمان هستیم تا در قالب شرکتهای E&P بتوانیم در مناقصات آی پی سی شرکت کنیم. همچنین اگر توتال در توسعه فاز ۱۱ مناقصه برگذار کند ما شرکت میکنیم.
وی درباره نیاز به تکنولوژی جدید در صنعت حفاری خاطرنشان کرد: تکنولوژی فقط به دکل نمیگردد به سرویسهای تخصصی هم مربوط است ولی جایی که کارفرما نیاز داشته باشد تا امکانات جدید روی دستگاه نصب کنیم این آمادگی را داریم که بتوانیم در صورت نیاز دکلها UPGRADE و آماده شرایط جدید شوند.
قائم مقام شرکت ملی حفاری بیان کرد: قبل از برجام ناچار بودیم که تجهیزات مورد نیاز را از چین وارد کنیم اما اکنون که شرایط و ارتباطات بهتر شده میتوانیم از اروپا و کانادا هم واردات داشته باشیم و تاکنون با یک شرکت آلمانی نیز برای آپ گرید کردن دستگاهها مذاکره کردهایم. وی در ادامه یادآور شد: با اجرایی شدن برجام و راحتتر شدن مراودات هزینههای حفاری هم تلا حد زیادی کاهش یافته است.
خبرگزاری کار
برجام پارس جنوبی حفاری