بازاری نوسانی در محدوده قرمز رنگ تابلوی معاملات
بازار بورس در ابتدای وقت اولین روز هفته در بسیاری از گروهها در محدوده قیمتی آخرین معاملات روز چهارشنبه کار خود را آغاز نمودند . نیم ساعت ابتدایی وقت شاهد نوساناتی محدود حول قیمت بازگشایی سهم ها بودیم که در این بین نمادهای خودرویی نوسانات قیمتی بیشتر را تجربه نمودند . پس از گذشت نیم ساعت از ابتدای وقت بتدریج قیمت ها با کاهش مواجه گردیده و برخی نمادهای مطرح بازار از جمله وتجارت ، وبصادر ، خپارس و ... با صف فروش مواجه گردیدند که علت این مساله نبود خریدار کافی در بازار ارزیابی می گردد . در ادامه از اواسط وقت بر حجم تقاضا افزوده گردیه تا بمرور شاهد افزایش تدریجی قیمت ها باشیم . این مساله موجب گردید قیمت ها بطور میانگین 2 تا 3 درصد افزایش قیمت را تجربه نمایند . ساعت پایانی وقت مجددا بر حجم عرضه ها افزوده گردیده تا شاهد کاهش مجدد قیمت ها به محدوده منفی کامل دامنه نوسان روزانه باشیم . لحظات پایانی وقت ، وضعیت بازار چندان مطلوب نبوده و قیمت سهام اکثر شرکتها در پایین ترین حد نوسان روزانه در حال معامله بوده و بازار با این وضعیت به کار خود پایان داد .
. بازارهای بین المللی در بازارهای جهانی ، طلا در آخرین روز هفته در ابتدا با افزایش 4 درصدی قیمت مواجه گردیده و در ادامه نزول 1 درصدی قیمت را شاهد بود . این فلز گران نهایتا کار خود را در نرخ 1238 دلار در هر انس به پایان برد . در بازار نفت ، این محصول مهم صنعتی طی روز جمعه با افزایش قیمت 6.5 درصدی مواجه گردیده و به سطح32 دلار و87 سنت در هر بشکه رسید . نفت خام طی روزهای گذشته افت قیمتی شدیدی را تجربه نموده بود .
. بازار ارز در بازار ارز ، دلار با اندکی کاهش قیمت مواجه گردید . این ارز رایج بازار امروز با 5 تومان کاهش قیمت مواجه گردیده و هم اینک در نرخ 3499 تومان در بازار آزاد در حال معامله می باشد .
. شاخص کل طی معاملات روز اخیر شاخص کل با 903 واحد کاهش نسبت به روز قبل در رقم 76594 واحد به کار خود پایان داد . همچنین ارزش معاملات در روز اخیر به رقم 841 میلیارد تومان بالغ گردید که از این میزان ، 267 میلیارد آن مربوط به معاملات عمده و اوراق مشارکت می باشد . نمادهای خودرویی و بانکی بیشترین ارزش معاملات روز اخیر را به خود اختصاص دادند .