زیان ۶۰۰۰ میلیارد ریالی شرکتهای ریلی از کرونا
کد: 40038 تاریخ انتشار :۲۶ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۴۹
دبیر انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی از زیان ۶۰۰۰ میلیارد ریالی شرکت های حمل و نقل ریلی ناشی از توقف فعالیتها بدلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد وگفت: از اقدامات حمایتی دولت هنوز خبری نیست.
- به گزارش TsePress مهرداد تقی زاده درباره مشکلاتی که شیوع کرونا برای شرکتهای حمل و نقل ریلی ایجاد کرد، گفت: پس از آنکه وزیر راه و شهرسازی در ابتدای اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد مسافران میتوانند بلیت سفرهای ریلی خود را بدون کسر هزینه کنسلی، مسترد کنند، میزان سفرهای ریلی در بازه تعطیلات نوروزی امسال نسبت به سال گذشته (۲۵ اسفند ۹۸ تا ۱۵ فروردین ۹۹) کاهش ۹۵ درصدی داشت.
- وی افزود: میزان عدم تحقق درآمد شرکتهای ریلی در تعطیلات نوروزی امسال نسبت به سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیارد تومان افت داشت که از این میزان، بیش از ۵۰۵ میلیارد تومان به شرکتهای حمل و نقل ریلی مسافری و ۹۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان نیز به شرکتهای حمل و نقل ریلی بار اختصاص دارد.
- دبیر انجمن شرکتهای حمل و نقل ریلی با بیان اینکه زیان وارده به شرکتهای ریلی، درست در زمان پیک سفرهای نوروزی انجام شده و لذا در طول سال، این میزان زیان، قابل جبران نیست.
- به گفته تقی زاده، عمده زیان وارده به شرکتهای ریلی از محل لغو سفرها و کاهش شدید درآمدها در دوره پیک سفرهای ریلی، هزینههای استرداد بلیتهای فروخته شده برای سفرهای نوروزی، هزینه بالای ضد عفونی سالنهای قطارها، هزینه پرداخت دستمزد به کارکنان با حدود ۱۰ هزار نفر اشتغال در این صنعت و سایر هزینههای جانبی از جمله خرید و دپوی کالاهای مصرفی در قطارهای مسافری را شامل میشود.
- وی در خصوص خسارات وارده به شرکتهای ریلی حمل بار نیز گفت: بیش از دو سوم باری که از سوی قطارهای باری حمل میشود، کالاهای معدنی و صنعتی بزرگ است که با توجه به تعطیلی معادن و کارخانجات فولادی و ذوب فلزات به دلیل شیوع کرونا، فعالیت قطارهای باری نیز متوقف شده است.
- دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی تصریح کرد: از سوی دیگر، به دلیل آنکه بسیاری از کشتیهای باری دنیا نیز فعالیت خود را متوقف کرده اند، ورود کشتی به بنادر جنوبی نیز کاهش یافته و فعالیت قطارهای باری کانتینری نیز با کاهش شدید روبه رو شده است.
COVID-19 بورس تهران توریل حریل حسیر شرکتهای حمل و نقل ریلی کرونا ویروس