#
#
اخبار اقتصادی بورس

هوشمندسازی در سازمان مالیاتی

هوشمندسازی در سازمان مالیاتی
کد: 41749   تاریخ انتشار :۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۱

معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور ضمن اعلام اقدامات مهم و موثر نظام مالیاتی برای هوشمندسازی فرایندها و توسعه دولت الکترونیک، جزئیات مدرن‌سازی اخذ مالیات را اعلام کرد.

  • هادی خانی با اشاره به بسیج تمام ظرفیت‌های متخصص درون سازمانی و همراه سازی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با توسعه دولت الکترونیک گفت: طرح‌های مهمی در ارتباط با بهینه سازی توسعه خدمات الکترونیک و به روز سازی تکنولوژی‌های زیرساختی سازمان، در کنار طراحی و پیاده سازی سامانه‌های اطلاعاتی هوشمند در دستور کار قرار دارد.
  • طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، وی ادامه داد: نظام مالیاتی کشور با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، کاهش مراجعات مردمی به سازمان را در اولویت برنامه‌های مدرن سازی سازمان قرار داده است.
  • به گفته خانی، یکی از دلایل مراجعات مردمی به سازمان مالیاتی و تحمیل هزینه‌های قابل تامل مترتب به این حضور، صدور گواهی ماده ۱۸۷ق .م. م مرتبط با نقل و انتقال املاک بود که با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و از اردیبهشت سال جاری، صدور این گواهی به صورت برخط و الکترونیک به دفاتر اسناد رسمی در سراسر کشور واگذار شد و هم اکنون مراحل پایدارسازی این زیرساخت خدمت رسانی به مردم در سطح کشور در مسیر مناسب خود طی می‌شود.
  • معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه با اجرای این اقدامات، بالغ بر ۸۰۰ هزار مراجعه حضوری مردم به سازمان امور مالیاتی حذف خواهد شد، گفت: همچنین آزادسازی قریب به ۱۰ درصد منابع انسانی سازمان در جهت انجام سایر ماموریت‌های سازمانی، از دیگر آثار مثبت ارائه این خدمات به صورت الکترونیکی است.
  • وی در پایان سخنانش تاکید کرد: با توجه به دستور صریح ریاست محترم جمهوری، برخی خدمات مالیاتی که فراوانی مراجعات حضوری مردم به سازمان در آن بالاست، نظیر مالیات بر ارث، مالیات بر اجاره، ابلاغ اوراق مالیاتی و .... نیز در دست پیاده سازی است و به زودی شاهد بهره برداری گسترده از این خدمات و افزایش رضایت عمومی خواهیم بود.

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.