#
#
اخبار اقتصادی بورس

تأمین شمش کارخانه ذوب‌آهن برای تولید ریل

تأمین شمش کارخانه ذوب‌آهن برای تولید ریل
کد: 28181   تاریخ انتشار :۱۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۹

معاون فنی و زیربنایی راه‌آهن: جلسه‌ای مشترک با شرکت هندی و ذوب‌آهن اصفهان داشتیم و قرار شد شرکت هندی با ذوب‌آهن پروسه تولید را ممیزی کنند تا مورد تائید طرف هندی باشد سپس راه‌آهن ورود کند و قرارداد سه‌جانبه شود.

 به گزارش TSEpress مازیار یزدانی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر سرنوشت قرارداد راه‌آهن با کارخانه ذوب‌آهن برای تولید ریل ملی گفت: در پروژه ذوب‌آهن زمان زیادی را برای تولید ریل ملی از دست داده‌ایم. ما مصرف کننده ریل هستیم و بر خود تکلیف کردیم که این ریل را فقط از ذوب‌آهن تأمین کنیم، حتی به شرکت هندی هم که تاکنون طرف قرارداد ما برای تحویل ریل بود اعلام کردیم که شمش را به ذوب‌آهن برساند و ما ریل را از ذوب‌آهن می‌خریم تا دغدغه‌های مالی ذوب‌آهن کاهش یابد.

معاون فنی و زیربنایی راه‌آهن افزود: حدود ۱۵ روز پیش جلسه‌ای مشترک با شرکت هندی و ذوب‌آهن اصفهان داشتیم و قرار شد شرکت هندی با ذوب‌آهن پروسه تولید را ممیزی کنند تا مورد تائید طرف هندی باشد سپس راه‌آهن ورود کند و قرارداد سه‌جانبه شود.

یزدانی گفت: البته ذوب‌آهن برای نمونه متراژی ریل تولید کرد که در مرحله تست است و کارشناسان راه‌آهن نیز در حال بررسی آن هستند اما متأسفانه ظاهراً ذوب‌آهن دنبال تکمیل قرارداد با ما نیست در حالیکه ما پیش‌پرداخت هم داده‌ایم و ریل هم نگرفته‌ایم و دست هندی‌ها را هم بابت تولید در دست ذوب‌آهن گذاشته‌ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ریل تولیدی ذوب‌آهن گران‌تر از قیمت‌های خارجی تمام می‌شود، گفت: با این وجود ما از ریل تولید داخل استقبال می‌کنیم و مطمئنیم که اگر تولید ریل به تولید انبوه برسد قیمت‌ها ارزان‌تر خواهد شد.

ذوب آهن   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.