#
#
اخبار اقتصادی بورس

فاینانس هواپیماهای برجامی ایران‌ایر سرانجام نهایی شد

فاینانس هواپیماهای برجامی ایران‌ایر سرانجام نهایی شد
کد: 28896   تاریخ انتشار :۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۱

پس از ماه‌ها گمانه‌زنی و مذاکره یک شرکت چینی اجرای فاینانس قرارداد خرید هواپیماهای ایران‌ایر را تقبل کرد.

به گزارش TSEpress   طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی ساعتی پیش در دفتر مدیرعامل ایران‌ایر مذاکرات این شرکت هواپیمایی با یک شرکت چینی مذاکرات به امضای یک تفاهم‌نامه رسید تا این شرکت اجرای فاینانس هواپیماهای خریداری شده ایران‌ایر را برعهده بگیرد.

این مذاکرات در حالی به نتیجه نهایی رسیده که پس از گذشت حدود  یک سال و نیم از خرید هواپیماهای ایرباس و بوئینگ سنگ‌اندازی‌های آمریکا و ترس بانک‌های بین‌المللی برای ورود به بازار ایران باعث شده بود که امکان نهایی شدن فاینانس به وجود نیاید.

ایران ایر به منظور اجرایی شدن قرارداد خود با ایرباس مجبور شد سه فروند هواپیمای جدید که از این شرکت را تحویل گرفته را به شکل نقدی خریداری کند و بنا بر آن بود که با نهایی شدن فاینانس مبلغ پرداختی ایران ایر به عنوان پیش پرداخت دیگر هواپیماها لحاظ شود. طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته ۸۵ درصد از بهای هواپیماهای خریداری شده از سوی ایران به شکل فاینانس و ۱۵ درصد به شکل نقدی پرداخت خواهد شد.

اوفک، وزارت خزانه‌داری آمریکا فروش این هواپیما به ایران را در مجوزهایی چندگانه مورد تایید قرار داده است.

download

عضویت کانال اخبار بورس اوراق بهادار تهران (Tse Press) در تلگرام

برجام   هواپیما   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.