#
#
اخبار اقتصادی بورس

جلسه معاون امور معادن وزارت صمت با تولیدکنندگان اسلب و ورق فولادی

جلسه معاون امور معادن وزارت صمت با تولیدکنندگان اسلب و ورق فولادی
کد: 41505   تاریخ انتشار :۱۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۴۱

برگزاری جلسه معاون امور معادن وزارت صمت با تولیدکنندگان اسلب و ورق فولادی

  • به گزارش گروه خبری «اخبار بورس» جلسه معاون امور معادن وزارت صمت با تولیدکنندگان اسلب و ورق فولادی امروز شنبه در محل وزارت صمت برگزار شد.
  • در این جلسه سه شرکت تولیدکننده اسلب (فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان و فولاد مبارکه) و مصرف کنندگان اسلب و تولیدکنندگان ورق از جمله نورد لوله اهواز، فولاد اکسین، فولاد کاویان، فولاد گیلان، فولاد اصفهان، فولاد خرم آباد و دیگر تولیدکنندگان حضور داشتند.
  • در این جلسه مقرر شد که اسلب مورد نیاز تولیدکنندگان توسط سه شرکت اصلی تولیدکننده به میزان نیاز و مطابق با جدول پیشنهادی انجمن فولاد تأمین بشود.
  • همچنین تولیدکنندگان ورق نیز موظف شدند که مطابق با سیاست‌های تنظیم بازار(عرضه ۴۰ درصدی در بورس و ۶۰ درصدی در مچینگ) ورق خود را توزیع کنند و در غیر این صورت اسلبی در اختیار آنها قرار نخواهد گرفت.

بورس تهران   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.