#
#
اخبار اقتصادی بورس

تولیدکنندگان ایرانی به دنبال قیمت ۴۱۰ دلاری برای بیلت صادراتی

تولیدکنندگان ایرانی به دنبال قیمت ۴۱۰ دلاری برای بیلت صادراتی
کد: 43400   تاریخ انتشار :۳۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۱۶

در هفته جاری، قیمت بیلت صادراتی ایران، ۰.۳ درصد افزایش یافت و میانگین آن به ۳۹۲.۵ دلار به ازای هر تن رسید. قیمت اسلب صادراتی ایران در این هفته تغییری نداشت.

  • به گزارش گروه خبری «اخبار بورس»  قیمت‌های منتشرشده توسط متال بولتن نشان می‌دهد که قیمت فوبِ اسلب صادراتی ایران در هفته جاری، نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته و در محدوده ۳۹۰ تا ۳۹۵ دلار به ازای هر تن معامله شده است. در این هفته، قیمت فوبِ بیلت صادراتی ایران در بنادر کشور به محدوده ۳۹۰ تا ۳۹۵ دلار به ازای هر تن رسید که میانگین این قیمت‌ها، ۳۹۲.۵ دلار به ازای هر تن، رشد ۰.۳ درصدی را نسبت به قیمت‌های ۲۲ مرداد نشان می‌دهد.
  • متال بولتن گزارش داده است که با افزایش قیمت سنگ آهن، تولیدکنندگان ایرانی، قیمت‌های بالاتر برای بیلت صادراتی را هدف‌گذاری کرده‌اند و قیمت‌های فوبِ بین ۴۰۰ تا ۴۱۰ دلار را به مشتریان پیشنهاد می‌دهند.
  • یک تولیدکننده ایرانی به متال بولتن گفته است که بعد از جهش قیمت سنگ آهن در بازارهای جهانی، ما در «مذاکرات سختی با مشتریان خارجی هستیم تا قیمت فوبِ ۴۱۰ دلار به ازای هر تن را به آن‌ها بقبولانیم».
  • متال بولتن در عین حال گفته است که به دلیل ضعف تقاضا برای محصولات نهایی فولادی، مشتریان فعلاً برای پذیرش قیمت‌های بالاتر عجله‌ای ندارند و در واقع آن‌ها فعلاً رویه «صبر و انتظار» را پیش گرفته‌اند تا سیر قیمت‌ها در بازار روشن‌تر شود.
  • و
  • .
  • منبع: چیلان

آهن   بورس   فولاد   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.